Objednávka

KNIHY

Vyber si, či chceš tlačenú knihu alebo e-book. 

Ku knihe ti pribalíme

AJ TIETO BONUSY

Ebook: Manuál - čo sa oplatí kupovať lacnejšie, a pri čom radšej nešetriť

Ebook: 30 tipov, ako skrátiť prípravu zdravej stravy na minimum

Ak si chceš objednať aj iné tlačené knihy v 1 objednávke, klikni na ponuku TU >>

Nechceme, aby si kupovala mačku vo vreci a už vôbec ťa nechceme vystaviť akémukoľvek riziku. Ak sa ti z nejakého dôvodu nebude kniha páčiť, napíš nám v priebehu 60 dní na redakcia@fitlavia.sk a my ti bez akýchkoľvek otázok vrátime peniaze! Nemáš čo stratiť!

OBJEDNÁVKA

Čo si o knihe

MYSLIA PRVÍ ČITATELIA

Život s intoleranciami a alergiami je o tom,že si človek musí kontrolovať čo môže jesť a nie je to jednoduché. Stravovanie sa je tým pádom náročné a nie je o tom, že môžem zjesť všetko čo mi napadne. S touto knihou som sa naučila jednoduchšie plánovať jedálniček a efektívnejšie nakupovať. Ušetrí mi to veľa času. Moja strava nie je len zdravá, ale aj pestrá. Hneď som využila niekoľko tipov, ako mraziť alebo skladovať potraviny. Kniha ale nie je iba pre tých, čo majú intolerancie alebo zdravotné problémy. Nájde si v nej každý niečo, čo mu zachutí alebo nájde užitočný tip.
Agáta Dulková
Opäť ďalšia skvelá kniha, ktorá svojim obsahom veľa napovie tým, ktorým nieje zdravý životný štýl ľahostajný no aj tým, ktorí sú len na začiatku postupnej zmeny jedálnička alebo prehodnocovania celkového prístupu k životu a s tým spojenej aj zmeny životného štýlu. Je plná zaujímavých receptov a veľmi praktických rád, ako variť zdravo, a zároveň aj lacno. Obsahuje aj super tipy pre študentov, jednotlivcov či veľké rodiny. To svoje si tam nájde určite každý a verím, že táto kniha inšpiruje opäť množstvo žien, ale aj mužov, ktorí radi trávia čas v kuchyni a záleží im na tom, čo majú denne na tanieri.
Veronika Gandi

KONTAKT

Potrebuješ poradiť alebo máš problém s objednávkou?

Neváhaj nám napísať na redakcia@fitlavia.sk. Radi Ti pomôžeme.